swings

wtf???

we ended up in a club with girls in underwear in swings swinging back and forth??? christ! it was scary and sad, all together, so we had to excape manhattan and come home to brooklyn.

Comments

johan jackass says:

Hello mister How are you man

Vad gor du i NY egentligen, ska du stanna dar?

Jag drar tillbaks till london fran paris om tva veckor. Igar var det stor filminspelning, och jag var regisor. Paris ar inte sa dumt egentligen, paulinne ar en riktig böna och hennes kompis kamil är ocksâ kartofil, sa jag tipsade om dig… varmt soligt och romantisktr med mycket ost, precis som det var tankt. Jag kommler sakna dig i London, hoppas du har det kul i Staterna. Johan

Posted: April 4th, 2005 at 11:00

Andreas says:

Oskar! Har du fått mina mail?

Posted: April 8th, 2005 at 7:36

Write a comment
Comment

>>
<<