Sweden’s Television: IQ55

A while back I discovered the Swedish band IQ 55, probably through some compilations, and recently I found a website where you can download some of their songs! One of the songs, Människor sounds sooo much like Television, but in Swedish, and it’s great! Actually, I really like all their songs a lot!

Links: Människor MP3, IQ 55 homepage

Comments

Rolf Holmström says:

Hej!
Jag har sista live-inspelningen (ljudbord>kassett + 2 mickar>kassett) innan Leffan inte orkade mer. Har tänkt fixa till den i ProTools och bränna på CD, du kan få den (när den är klar) om du vill, men bara för eget bruk och trading med andra entusiaster. Maila om du vill!
Ha det!
Roffe (Böle)

Posted: March 18th, 2006 at 0:24

Peter Olsson says:

Det måste släppas fler låtar med iq55, de är för bra för att glömmas!

Posted: May 5th, 2008 at 17:32

Write a comment
Comment

>>
<<