Annika Lantz???

Just nu lyssnar jag på Annika Lantz nya program i P1 för första gången. Alltså, herregud, vad är det här? Allt går i 180 och jinglar, tjosan och skämt avlöser varandra. Fyfan jag trodde man skulle slippa P4-smörja här i P1.

Det här går bara inte.

Comments

Annika Lantz says:

Hur gammal är du??Något barnsligare,flamsigare och mer omogen person har jag aldrig hört på radion.Du är även oförskämd och uppkäftig när du så kallat intervjuar personer i programmet.Hur du fått anställning på radion är ofattbart.Nu får du väl växa in din ålder.Jag lyssnade idag 3 maj och så har du en till lika barnslig person med (Carina Berg) Hoppas att du tar åt dig av all kritik och slutar på radion,Som det är nu så får man stänga av de gånger du är med i radion.VÄX UPP

Posted: May 3rd, 2007 at 20:12

Mia says:

Det är inte annika lantz som says.det blev fel där detta mail var till annika lantz från Mia

Posted: May 3rd, 2007 at 20:15

marja Gustafson says:

nu ska människan förstöra även måndagarna i p4 KATASTROF!! VEM BESTÄMMER?

Posted: February 28th, 2009 at 12:15

johanna says:

hahahaha, du har ju ingen humor! stackars dig.

Posted: May 14th, 2009 at 14:52

Write a comment
Comment

>>
<<