×

Om / About

 • 2024
 • 2023
 • 2022
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 • 2006
 • 2005
 • 2004
 • göta anal

  27 december 2006

  Under mellandagarna har jag sett två filmer. Båda var urusla. Faktum är att det nästan är dött lopp mellan de två. Film nummer ett var Marie Antoniette som jag såg hemma. Helt sanslöst menlös film! Jag hade inte direkt höga förväntningar, men alltså, trailern var mycket bättre än filmen. Jason Schwartzman som jag älskade i Rushmore skulle iofs spela menlös men han kunde ju gjort det så mycket bättre. Och vad handlade den om? Inget. Nä ok, visst kan man säga, att den inte ska handla om någonting, den ska väl visa hur galet det gick till på slotten förr, blabla. Men det hade räckt med trailern tycker jag. Eller en kortfilm.

  Däremot, om man går på Beckmans eller kockskola kan jag se visst ett värde i att se filmen då den innehåller mycket kläder och mat.

  Filmen nummer två såg jag idag, på bio, med Ebba. Filmen heter Kanalkampen, aka Göta Kanal 2 och den var fan helt sjukt jävla dålig! Till skillnad från Marie Antoniette, fanns det en någon sånär handling. Well, ok, en simpel handling, men det är inte fy skam det inte. Filmen visades på Sagabiografen på kungsgatan och av någon anledning var salongen helt fylld av tonårstjejer, som gapskrattade varje gång någon ramlade i vattnet, och gissa om dom ramlade i vattnet mycket!

  Alltså det går inte att förstå hur dålig filmen är om man inte ser den själv. Men se den ändå inte. Eller, ladda ner den när piratebay fått in den. Du behöver inte känna dig taskig att du stjäl pengar av Loffe, för han tjänade nog grymt med pengar bara på att spela in den med tanke på all jävla produktplacering överallt.

  Usch, nu måste jag rensa hjärnan med lite längdskidåkningspepp!

  5 kommentarer

  1. Janne ”Loffe” Karlsson är inte rik, han lägger sina pengar på sprit hos vilket han har utvecklat ett trofast förhållande. Jag var ihop lite med en tjej för länge sedan och på hennes konfirmationsfest i hennes hus i Djursholm så var Janne ”Loffe” Karlsson en av gästerna. Han var jättefull och höll ett pinsamt tal om att hon inte var byxmyndig och skulle tänka på det när hon nu hade en pojkvän (jag). Tyvärr föll han inte i poolen vilket ju hade varit roligare i Göta Kanalkontexten.

   /oscar 2006-12-31, 13:52

  2. hon coppola är så sjukt överskattad. äckligt hollywood-barn utan något som helst att säga. det började väl med virgin suicides som var hemsk och det har inte blivit bättre.

   /tobias 2007-01-02, 19:02

  3. hi you! I did see your marmot tent in your flickr and i’m thinking in to buy the same tent and i want too know what do you think about the tent so i can buy it more confidently, if you use msn please add me whith the direction I give you above.

   /Rodrigo Valenzuela 2007-01-03, 18:31

  4. Hi Rodrigo, I think the tent is OK. I didn’t have any problems with it when I was hiking in the swedish mountains last summer. We had rain some days but kept dry – which is the most important bit.

   And I don’t use MSN

   /oskar 2007-01-03, 19:21

  5. thanks for the quick answer, i think i’m going for it, I try to agregate you to skype but i think I did add some one else lol, greetings from the south face of the world, Patagonia, Chile.

   /Rodrigo Valenzuela 2007-01-04, 16:28

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *