×

Om / About

 • 2024
 • 2023
 • 2022
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 • 2006
 • 2005
 • 2004
 • Namninsamling mot masstarten!

  24 februari 2007

  Fallerenfalleralla

  Idag har jag startat en namninsamling för att FIS (Internationella skidförbundet) ska lägga ner masstarterna i mästerskapssammanhang. Efter dagens lopp i VM blev jag oerhört trött på alla jävla incindenter och sällskapsresor som den nya masstarten medfört. Ett problem som vi sluppit tidigare är att i år är det bara under en väldigt kort sträcka som tränare och vätske-langare får vistas inom vilket gör att det blir väldigt grötigt när det är många som ska ha dricka samtidigt. Speciellt om man kommer i 40 knyck som stackars Johan Olsson gjorde idag. Olsson ledde loppet men en jävla italiensk langare ställde sig ivägen för honom och det sa bara pang. I en intervju i DN säger Olsson:

  ”- Det här är arrangörernas fel. FIS måste ändra sina regler, det kan inte vara så här tight där de ska ge vatten. Här laddar jag ett helt år och så är det nån idiot som kliver på mina skidor beroende på tv-kameror, det är klart att man blir förbannad.”

  Eller som Svenskan skriver: Funktionär fällde Sverige.

  Hur som helst, gå in och skriv under namninsamlingen!

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *