×

Om / About

 • 2024
 • 2023
 • 2022
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 • 2006
 • 2005
 • 2004
 • Jävla skit

  17 november 2007

  Idag när jag, iförd endast träningskläder och kontroller, skulle bort till Norra Djurgården för att hänga ut skärmarna till träningen i morgon åkte jag fast i spärrarna till Tekniska Högskolan. Jag var alldeles för trött för att ens göra motstånd vilket ledde till en härlig bot på 1200 spänn. Sen när blev det så jävla dyrt?? Sist jag åkte dit kostade det 500 kr tror jag. Som tur var hade jag P1 i lurarna och På minuten som piggade upp mig efter deppen. Tyvärr hann jag inte hänga ut alla kontroller innan mörkret tog över helt och jag inte alls kunde se kartan framför mig. Mötte lite nattorienterare som visade sig komma från KOT, kungliga orienteringsteknologerna som hade 25-årsfirande. Jag var för lack för att fråga vad det var för något dom höll på med, men det såg ut som någon slags tipspromenad-natt-orientering eller något i den stilen.

  transjon.pngWell, nu till något mycket trevligare! I morse träffade jag David Jonstad på pendeln mot Nynäshamn och vi åkte ner till Hemfosa där snön låg djup, över 30 cm! Solen sken och det låg dimma över ängarna runt den lilla byn. O så vackert! Vi begav oss väster ut på en liten vinterväg och efter en kilometer svängde vi in till höger och efter några hundra meter såg vi den, en av stockholms enda sjöar med bärig is, Transjön! Det var hur vackert som helst och jag kände mig som barn på nytt. Isen var helt OK, mellan fem och sju cm tjock snöis. Efter ett antal varv satte vi oss i solen och åt vår medhavda matsäck. Ägg och kaviarmackor och varm choklad. Jag var i himmelriket! Ser ni hur sjön ser ut som ett Sverige i miniatyr?

  Nu ska jag kolla vidare på den dassiga matchen mellan sverige och spanien.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *