×

Om / About

 • 2024
 • 2023
 • 2022
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 • 2006
 • 2005
 • 2004
 • Vinterserien 26 dec 07

  10 mars 2008

  071226_2.jpg

  s-1
  Ville inte upp på berget så jag sprang utmed berget på lilla stigen och vek av upp.

  1-2
  Gick ut lite i fel vinkel, som vanligt, men rättade till. Höll mig på stora stigen fram till korsningen och började plöja genom skogen. Kände mig lite osäker när jag började närma mig kontrollen och gick lite till höger först innan jag upptäckte lite gubbar strax söder om mig.

  2-3
  Tänkte springa sydost men helt plötsligt var jag ute på stigen väster om kontrollen och fattade ingenting till en början. Men sen insåg jag mitt misstag och brände på. Ett litet barn som lämnat förra kontrollen samtidigt som mig var före mig på stora stigen sedan… Tog det vänstra av strecken upp till kontrollen, ville runda höjden.

  3-4
  Gav mig av väster ut för jag tänkte att jag skulle springa nedre vägvalet via kraftledningen. Men av någon anledning drogs jag norrut och ändrade min plan. Tog stora stigen bort och vek in.

  4-5
  Bara att springa på.

  5-6
  Här borde man nog sprungit öster och kutat runt på stigen hela vägen, för jag kan säga att det gick inte så fort att klättra upp för berget… Väl uppe på höjden var det bara att lubba på, dock med alldeles för hög puls. Blev lite osäker närmast kontrollen och fick virra lite. Syns inte på strecket men det gick sakta i slutet.

  6-7
  Virrade typ hela vägen till sjuan. Kände mig konstant snurrig och det var rena turen att jag hittade kontrollen.

  7-8
  Ner på ängen och sedan full rulle.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *