×

Om / About

 • 2024
 • 2023
 • 2022
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 • 2006
 • 2005
 • 2004
 • Enskedekampen 31 mars

  30 mars 2008

  Enskedekampen

  Ã…rets första tävling för min del. Trodde faktiskt inte jag skulle kunna ställa upp med tanke på att jag låg däckad sjuk fram till och med fredagen, men jag repade mig fort och kunde stå på startlinjen idag. Tyvärr kom jag iväg 1.20 för sent från start eftersom jag och Karin Fägerlind inte var tillräckligt snabba till starten.

  s-1
  Brände stigen fram och vek av när jag kände att det var dags. Kände mig lite pirrig och undrade om jag skulle spika magiska första, och det gjorde jag nästan!

  1-2
  Fort ner på ängen som jag sen snäddade upp och rundade kullen lite. Kom lite för mycket till höger så jag fick gå på fel sida av branterna, sen blev det lite fel riktning när jag väl kom upp på toppen och gjorde en liten miss (vilket jag hade glömt).

  2-3
  Gick bra, kanske lite för mycket öster ut. Lite småsnurrigt innan kontrollen. Stötte på två andra som var där och irrade samtidigt. (jag ritade in ringen fel, ska vara på punkthöjden, inte stenen)

  3-4
  Tog rygg på en av irrarna. När han inte såg kontrollen strax till höger om oss vek jag av och han hamnade efter. yes!

  4-5
  Tyvärr sprang irraren mycket snabbare än jag och var framme lite före mig till femman. Inga problem.

  5-6
  Efter att ha sett många i skogen innan blev det helt plötsligt helt tomt i skogen. Tänkte gå vänstra vägvalet i dalen och runda första höjden på vänster sida och sedan följa myrarna bort och runda hela berget, men istället kom jag alldeles för rakt på och hamnade vid grönområdet. När jag insåg att jag kommit så fel var det bara att byta vägval och satsa på att bränna rakt fram och gå upp på berget i sänkan. Passade på att stanna och knyta skorna i backen då jag ändå inte orkade springa uppför (när ska jag lära mig orka det??). Hmm, upptäcker nu att strecket inte stämmer. Egentligen kom jag lite för långt till höger till kontrollen men såg den som tur var i ögonvrån.

  6-7
  Bara att bränna på raka spåret. Var lite osäker på om jag höll rätt riktning men tillslut kom kontrollen, så jag hade visst det.

  7-8
  Inga problem, bara att hålla höjd.

  8-9
  Nu dök den där irraren upp igen. Jag tog rygg och det skulle jag aldrig ha gjort för rätt som det var hade vi hamnat utmed den vänstra sluttningen av berget… faaan! Vände om visade grabben var kontrollen låg, hehe.

  9-10
  Blev stressad av honom igen, för när jag började bege mig väster ut gav han sig av rakt norr ut. Frågan är om han kanske inte hade exakt samma bana som jag… Jag sprang ner för berget och hamnade hela vägen nere i kärret som jag följde bort. Korsade stigen och visste inte riktigt var jag hade korsat den. Sprang upp i fel sänka först och då förstod jag att jag var i fel så jag sprang bort till rätt.

  10-11
  Kutade på stigarna bortåt och fick syn på starten på avstånd. Följde kanten av det förbjudna området bort till berget. Nu märkte jag att jag började bli trött och gjorde en hel del dumma val, men kontrollen hittade jag iallafall.

  11-12
  Inga problem, bara att lubba på i rätt riktning så kom den tillslut.

  12-13
  Följde stigen.

  13-14
  Wrroom

  1 kommentar

  1. Sprang upp i fel sänka först och då förstod jag att jag var i fel så jag sprang bort till rätt.

   /pandora bracelets 2010-11-29, 03:44

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *