×

Om / About

 • 2024
 • 2023
 • 2022
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 • 2006
 • 2005
 • 2004
 • Nacka by Night

  3 april 2008

  nackabynight_.jpg

  Första nattorienteringen på över 10 år! Fick låna lampa av Joel. Kattis glömde sina dojjor hos sin kompis och fick vända om vilket gjorde att vi kom till tävlingen i grevens tid. De skulle precis plocka ner starten när vi kom dit men vi hann iväg. Kattis och Stina sprang med diodlampa och vanlig ficklampa, hehe.

  S-1
  Förvirring. Kändes som om det var första gången jag orienterade, ever. Kolsvart och det var skitsvårt att se höjder osv i början. Som tur var skulle kontrollen ligga på toppen av berget så det var bara att springa upp och leta. Hittade kontrollen utan större problem. Skönt.

  1-2
  Sprang nedför berget till stora stigen, vek av vänster när stigen korsade diket. Sedan upp och höger om lilla gölen. Genade över berget istället för att springa ner och runt på ängen. Touchade toppen av höjden innan och gled sedan ner söder ut och där var den, kontrollen.

  2-3
  Nu kändes allt perfa, det här var ju inga problem, så jag tog det lite lugnare men det skulle jag aldrig ha gjort och villade bort mig på den rätt så korta sträckan. Pinsamt!

  3-4
  Ner till ängen och sen stigarna bort.

  4-8
  Ja jag sprang från fyran till åttan… alltså åt fel håll på snurren. Upptäckte inte misstaget förrän jag var på väg till femman (8-7-6-5). Sjukt kuperat ner mot sjön, hamnade lite väl långt ner och fick kuta upp, eller ja, gå.

  8-7
  Upp till stigen och missade första avfarten och tog andra istället. Bara att vräka på. Stötte på Kattis och Stina vid kontrollen.

  7-6
  Stigen till muren och sen upp över ängen. Stämplade först i en kontroll som inte var min, men insåg att det var ju fel, jag skulle ju ha dikeskorset typ.

  6-5
  Vägen upp och sen genade genom skogen till topps! Här och nu insåg jag att jag sprang baklänges. Helvete. Upp med hakan, bestämde mig för att åtminstone ta alla kontroller på banan.

  5-9
  Tänkte först att jag skulle till tian men ungefär i höjd med första lilla ängen kom jag på att det var ju nian jag skulle till så jag gjorde en 90° höger och sen upp på stigen i hörnet, över vägen och parkeringen. Följde stigen bort till kontrollen. No problemo.

  9-10
  Över ängen och bort till kontrollen som låg mycket högre upp än jag trodde.

  10-11
  Den här gången fick det bli att runda på fältet, började bli riktigt trött. Stigen bort.

  11-12
  Sådärja då var årets tiomila-laddning avklarad!

  1 kommentar

  1. Congratulations. Great concept. Another informative post. This is a very nice blog that I will definitively come back to several more times this year!http://www.louisvuitton.com/

   /Louis Vuitton 2010-11-21, 02:31

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *