×

Om / About

 • 2024
 • 2023
 • 2022
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 • 2006
 • 2005
 • 2004
 • Helg utan Älg

  26 december 2022

  Till årets Helg utan Älg reste jag i slutet av en tung förkylning med hoppet om att jag skulle hinna tillfriskna tills tävlingarna drog igång. Tävlingshelgen bestod av en långdistans på lördagen och en medeldistans på söndagen. Eftersom jag fortfarande kände mig rätt så klen under båtresan över till Gotland valde jag att stå över första etappen och försöka bli frisk till etapp 2.

  Resegeneralen hade hittat ett trevligt och väldigt mysigt B&B på en hästgård där jag spenderade lördagen under tiden resten av gänget från klubben tävlade. Större delen av tiden satt jag och arbetade med min bok men när några av de andra kommit åter följde jag med dem på en liten promenad med kameran och det här är vad som fastnade på bild.

  En mossbeklädd informationsskylt som beskrev gravhögarna i området.
  En av högarna
  Närmaste vägen till havet
  Skogen
  Vildapel
  Stolt
  Havet är nära

  Andra dagen var jag med till tävlingen som jag joggade runt men det var ingen höjdare eftersom pulsen gick i taket så fort jag försökte ta mig upp för en backe. Med facit i hand borde jag kanske gett mig av på en till fotopromenad istället för att springa.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *