×

Om / About

 • 2024
 • 2023
 • 2022
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 • 2006
 • 2005
 • 2004
 • Äntligen skärgård

  28 januari 2023

  Idag tog jag mig äntligen ut till skärgården för lite skridskor. Kroppen kändes förvånansvärt bra med tanke på att det var så länge jag åkte senast, tyvärr kollapsade ryggen som vanligt under eftermiddagen så den sista timmen i motvinden var inte så himla roligt som den borde vara. Försökte mig på att göra den magiska rygg-övningen där jag håller ryggen spänd i horisontellt läge. La mig på en brygga och bad Niklas hålla i mina ben så jag kunde ha överkroppen utanför bryggan. Tyvärr hjälpte det inte så värst mycket men jag ska prova att göra den tidigare under dagen nästa gång, kan funka? Eller Citodon…

  Dagen inleddes för övrigt i mulet väder och under dagen sprack det upp mer och mer, precis vad SMHI förutspått! Ett par minusgrader som gled upp mot nollan. Vind från väst!

  Efter att en viss gruppbild vid iskant blivit viral vägrar folk tränga ihop sig framför min kamera numera…
  Undertecknad.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *